logo

29.04.2016

V popředí této události stála skupina LINET Group SE, přední světový výrobce nemocničních lůžek, který se zaměřuje na zlepšování standardů zdravotní péče ve více než 100 zemích po celém světě. Společnost rozvíjí svou činnost v Ománu po 10 let a nainstalovala již přes 2000 technicky špičkových nemocničních lůžek a zajišťuje tak pohodlí mladým pacientům během jejich nemocničního pobytu.

“Skupina LINET Group SE je přesvědčena o tom, že zdokonalování péče o děti se dosahuje realizací vlídného prostředí ulehčujícího obtíže, kterým mladí pacienti čelí po dobu léčby,” říká Petr Foit, ředitel pro strategické zakázky skupiny LINET Group SE.

Akce se zúčastnili význační představitelé médií a veřejné osobnosti a absolvovali prezentaci, která odhalila rozmanité aspekty moderního konceptu ‘umění péče’.

“Naše silná přítomnost v regionu Středního východu je výsledkem prezentování inovativních výrobků. Spokojenost a pohodlí zákazníků bude vždy naší nejvyšší prioritou,” vysvětluje Jiří Plecitý, oblastní manažer pro Střední východ a Afriku.

Událost rovněž věnovala zvláštní pozornost ukázce nově navrženého pediatrického lůžka Multicare pod názvem Žirafa, které dále posiluje závazek skupiny LINET Group SE k postupnému zakomponování pohodlí do péče o děti v oblasti Středního východu.

Zpět na seznam