logo

30.06.2016

Středeční program byl plný produktových novinek – dopoledne bylo věnováno například lůžkům Eleganza 1 a 2. Po obědě se účastníci věnovali SWOT analýze trhu a to jak z pohledu jednotlivých zemí, tak i z celoregionálního hlediska. Po odpolední části se všichni přesunuli na lodní palubu, aby si společně vychutnali zážitkovou jízdu po Vltavě a mohli obdivovat krásy Prahy, tzv. pražské Benátky. První den zakončila společná večeře, kterou hostila neoklasicistní Villa Richter ve vinicích Pražského hradu.

Ve čtvrtek se pokračovalo představováním produktových novinek, ať už třeba redesignem lůžka Multicare, novou reaktivní matrací nebo novým portfoliem pasivních matrací. Po obědě měli distributoři prostor k výměně názorů a zkušeností týkajících se konkurence a jejích novinek, druhý den meetingu byl zakončen produktovým a klinickým kvízem a poskytnutím zpětné vazby.

Páteční díl regionálního sales meetingu byl věnován strategickým obchodně marketingovým tématům. Adéla Vágnerová, Regional Sales Manager pro střední a východní Evropu, představila výsledky za svůj region v roce 2015/16 a připojila výhled pro hospodářský rok 2016/17. Výkonný ředitel Tomáš Kolář prezentoval ambiciózní pětiletý plán LINET Group SE, obchodní ředitel Rolf Pekař se věnoval nově aplikovanému partnerskému scorecardu, Martin Ričl, International Training Manager, doplnil informace k plánovaným produktovým novinkáma Michaela Domerecká, Marketing Specialist, představila online a offline marketingovou podporu. Prezentace Petra Jeřábka o servisních tématech, výhledech a procesních pravidlech objednávek zakončila celé třídenní setkání.

„Podobná setkávání pořádáme každý půlrok až rok, záleží v zásadě na aktuálních časových možnostech distributorů a penzu informací ke sdílení. Regionální sales meetingy mají veliký přínos nejen z důvodu předání produktových a obchodních novinek ale i z důvodu sdílení zkušeností mezi distributory a k získávání zpětné vazby z jednotlivých trhů střední a východní Evropy. Obchodní partneři nejen intenzivně naslouchali, pracovali a diskutovali, ale měli samozřejmě i prostor k zábavě a relaxaci. Doufám, že si všichni společně strávené tři dny užili a to včetně úžasné plavby po Vltavě,“ shrnula za všechny Adéla Vágnerová.

Zpět na seznam