logo

23.04.2018

„V žebříčku jsme kolem předních míst kroužili opakovaně, ale v loňském roce jsme uspěli na plno. Těší nás, že jsme si prvenství připsali i v hodnocení zaměstnanců,“ uvedl MUDr. Jiří Holan. Lůžko bude sloužit na ARO, kde sklidilo od prvního okamžiku velký zájem až nadšení. Kromě laterálního náklonu, který je pro oddělení novinkou, je vítaná hlavně funkce integrované váhy potřebná pro dialyzované pacienty.

„Věříme, že naše Eleganza 5 pomůže personálu kvalitu péče posunout na ještě vyšší úroveň,“ podotkl při předávání Zdeněk Grimm, ředitel obchodu LINET pro ČR a SR. „Je tu vidět výborná atmosféra a zápal pro věc. O tom svědčí svědčí i takové detaily, jako je péče o zaměstnance a prostředí v nemocnici, například arboretum v areálu nemocnice nebo 6 tenisových kurtů, které jsou k dispozici zaměstnancům a které si tu před lety vybudovali prakticky svépomocí,“ ocenil Zdeněk Grimm. 

Intenzivní lůžko Eleganza 5 je jedním z nejnovějších modelů společnost LINET a jeho raketový nástup je naprosto ojedinělý. Velice populární je jak na exportních trzích, ale i v České republice. Během loňského hospodářského roku je dodal LINET do českých a moravských nemocnic v počtu 188 kusů.

Zpět na seznam